Välkomna till Looklajk - makeover studion som drivs av tanken att alla är värda lite lyx i tillvaron. Vi erbjuder våra kunder en glamourös upplevelse kombinerat med makeup, klädstyling och studiofotografering. Vi tar fram stjärnan i dig, helt enkelt! Upplev ett roligt evenemang med vännerna och arbetskamraterna eller ge bort en perfekt present till din partner. Det spelar ingen roll om du är ung, gammal, man, kvinna, modellvan eller inte. Hos oss är alla fotomodeller!

Gör om mig

Känner du dig trist och grå? Kanske du är en hemmamamma som fastnat i mysbyxeträsket och vill känna dig lite lyxig för en dag? Eller har du månne fått ett nytt jobb och behöver styling. Det finns många orsaker till att boka ett Gör om mig-paket. 


Våra erfarna makeupartister plockar fram just din personliga stil och hjälper dig att skapa den look du vill ha. Du får även lite tips om makeup och färger som passar dig. Vill du ha hjälp med en enklare hårstyling på finns också den möjligheten.

Hjälp med styling, kläder och accessoarer får du av våra skickliga stylister. Kläderna får du låna under fotosessionen och blir du förtjust i din nya look har du möjlighet att köpa kläderna till ett rabatterat pris.

Våra fotografer ser till att fotosessionen blir avslappnad och kul. De jobbar efter devisen att alla kan bli fotomodeller och lockar fram det speciella med just dig. Tillsammans tas bilder som du med stolthet kan visa upp.

OBS! Ta med egna skor eftersom skor inte finns till försäljning.

Sessionen räcker ca 2-3 timmar.


Lisa före och efter!