Välkomna till Looklajk - makeover studion som drivs av tanken att alla är värda lite lyx i tillvaron. Vi erbjuder våra kunder en glamourös upplevelse kombinerat med makeup, klädstyling och studiofotografering. Vi tar fram stjärnan i dig, helt enkelt! Upplev ett roligt evenemang med vännerna och arbetskamraterna eller ge bort en perfekt present till din partner. Det spelar ingen roll om du är ung, gammal, man, kvinna, modellvan eller inte. Hos oss är alla fotomodeller!

Modell för en dag

Din stund i rampljuset - Modell för en dag
Upplev känslan av att vara modell för en dag! Paketet är utformat för dig som vill ha det lilla extra. Moderiktigt, glamouröst, spexat, annorlunda, eller enligt ett personligt tema. Vi förverkligar dina önskemål.

Så här går det till:

Sminkning
Våra erfarna makeupartister plockar fram just din personliga stil och hjälper dig att skapa den look du vill ha. Du får även lite tips om makeup och färger som passar dig. Vill du ha hjälp med en enklare hårstyling finns också den möjligheten.

Styling
Hjälp med styling, kläder och accessoarer får du av våra skickliga stylister. Kläderna får du låna under fotosessionen och blir du förtjust i din nya look har du möjlighet att köpa kläderna till ett rabatterat pris.

Fotografering
Våra fotografer ser till att fotosessionen blir avslappnad och kul. De jobbar efter devisen att alla kan bli fotomodeller och lockar fram det speciella med just dig. Tillsammans tas bilder som du med stolthet kan visa upp.

OBS! Ta med egna skor eftersom skor inte finns till försäljning.
Sessionen räcker ca 2-3 timmar.