Välkomna till Looklajk - makeover studion som drivs av tanken att alla är värda lite lyx i tillvaron. Vi erbjuder våra kunder en glamourös upplevelse kombinerat med makeup, klädstyling och studiofotografering. Vi tar fram stjärnan i dig, helt enkelt! Upplev ett roligt evenemang med vännerna och arbetskamraterna eller ge bort en perfekt present till din partner. Det spelar ingen roll om du är ung, gammal, man, kvinna, modellvan eller inte. Hos oss är alla fotomodeller!

Information

Våra företagsutrymmen finns i centrala Jakobstad och används i enlighet med våra olika uppdrag. Ofta sker sminkingar och ansiktsbehandlingar i Cosmetiques lokaler, styling och klädprovning i Wautsis butik och fotograferingen i Bildbolaget Du&Vi:s fotostudio. Allt inom ett bekvämt gångavstånd på cirka hundra meter. Vi har också möjlighet att ordna olika evenemang i gemensamma utrymmen eller hos företag. Det är bara att komma med önskemål om hur ni vill ha er dag!

Detta ingår
I våra färdiga makeover-paket ingår alltid sminkning, klädprovning och fotografering. Dessutom får du en fotoförstoring (storlek 15x20 cm) och fem digitala bilder på CD (jpg-format i storleken 20x30 cm) plus en lyxig liten gåva från oss. Allt levererat i en snygg ask.

Vår policy
Vi fotograferar inte kunder under 18 år utan närvaro av målsman / anhörig. Upphovsrätten till alla bilder och information på denna webbplats ägs av Bildbolaget Du&Vi.