Välkomna till Looklajk - makeover studion som drivs av tanken att alla är värda lite lyx i tillvaron. Vi erbjuder våra kunder en glamourös upplevelse kombinerat med makeup, klädstyling och studiofotografering. Vi tar fram stjärnan i dig, helt enkelt! Upplev ett roligt evenemang med vännerna och arbetskamraterna eller ge bort en perfekt present till din partner. Det spelar ingen roll om du är ung, gammal, man, kvinna, modellvan eller inte. Hos oss är alla fotomodeller!

Möhippa / svensexa

Känner ni någon som ska gifta sig? Ordna den perfekta möhippan eller svensexan tillsammans med oss. I det glamourösa paketet ingår sminkning av den blivande bruden alternativt hudvård för den blivande brudgummen, styling, klädprovning och fotografering. Ni får även en CD med fem modellbilder av bruden / brudgummen och en gruppbild av hela sällskapet. Det är fritt fram att själva välja tema för evenemanget. Det är tillåtet att ta med eget tilltugg, alkoholfria drycker och champagne. Aktiviteten är utformad för att skapa gemenskap och för att ha roligt! Fira med stil!

Sessionen räcker ca 2-3 timmar.

OBS! Ta med egna skor eftersom skor inte finns till försäljning.

Under sommarmånaderna är vi tyvärr fullbokade varje lördag med bröllopssminkningar och bröllopsfotograferingar. Däremot går det bra att boka in en möhippa eller svensexa en vardag!